Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Απάντηση του Αντιδήμαρχου Παντελή Καρατσόλη για τα δημοτικά κτήματα Κατοχής.

Κύριε Μουρκούση
“Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται….”

            Για ποια μεθόδευση μιλάτε? Δυο Αγροτικοί Συνεταιρισμοί της κτηματικής περιφέρειας Κατοχής, κατέθεσαν τις αιτήσεις τους (23/1/2014 ο πρώτος – 29-1-2014 ο δεύτερος), για απευθείας εκμίσθωση 1163,83 στρεμμάτων.
Με σύννομο τρόπο, τον οποίο επιβεβαίωσε στην τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δικηγόρος του Β’ Συνεταιρισμού, εισηγηθήκαμε την αναλογία 80% - 20% των υπό εκμίσθωση στρεμμάτων.
Γιατί? Διότι ο Α’ Συνεταιρισμός με την επωνυμία «ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ», απαρτίζεται από 40 ακτήμονες της Κατοχής που καθημερινά διευρύνονται, μετά τις ενημερωτικές ανακοινώσεις που έχουν κατακλύσει κάθε σημείο της Κατοχής εδώ και δυο βδομάδες, ενώ ο Β’ έχει μόνον 4 μέλη καταγόμενα από την Κατοχή, τα δε υπόλοιπα μέλη του, είναι μόνιμοι κάτοικοι Χαλάστρας Θεσσαλονίκης.
Μ’ αυτόν τον τρόπο δεν αποκλείουμε κανένα, στηρίζουμε τη φτωχή και μικρομεσαία αγροτιά που δεινοπαθεί σήμερα και προτρέπουμε τους αγρότες να συνεταιρισθούν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να καλλιεργήσουν μόνοι τους τη γη, χωρίς επιχειρηματίες πάνω από το κεφάλι τους, όπως συνέβαινε για 20 χρόνια.
Με την άρνησή σας, όχι μόνο δεν προστατεύσατε τους αγρότες της Κατοχής, αλλά απεναντίας έμμεσα «βάλατε πλάτη» για να πάμε σε δημοπρασία και εκεί να πάρουν τα χωράφια οι έχοντες την οικονομική δύναμη.
Όσο για τη θέση σας «ΠΕΡΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ», ο δήμαρχος και αυτή την αποδέχθηκε συμπληρωματικά, αλλά εσείς δεν την κάνατε δεκτή, ενώ την ψήφισε ο δημοτικός σας σύμβουλος ο κ. Μπαλαμπάνης.
Σας περιμένουμε στο έκτακτο Δήμοτικό Συμβούλιο, ν’ απολαύσουμε την επόμενη “κωλοτούμπα” σας.


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΤΣΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.