Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ο Άγιος Δημήτριος θα... σώσει το Νεοχώρι!


Η υδροδότηση των κοινοτήτων του πρώην δήμου Οινιάδων από τις πηγές του Αγίου Δημητρίου είναι ο στόχος της ΔΕΥΑΜ


Οξύ πρόβλημα με την ποιότητα νερού αντιμετωπίζει και το Νεοχώρι, οι κάτοικοι του οποίου αναγκάζονται να προμηθεύονται εμφιαλωμένο για πόση.




 
Για να λυθεί το πρόβλημα της υδροδότησης, είχε ξεκινήσει, επί δημαρχίας Γερ. Νεστοράτου, έργο μεταφοράς νερού από τις πηγές του Αγίου Δημητρίου. Αρχικά κατασκευάστηκε η δεξαμενή και ο αγωγός μέχρι τις πηγές, και στη συνέχεια, επί δημαρχίας Αντ. Αλετρά, κατασκευάστηκε το αντλιοστάσιο, αφού πρώτα εξασφαλίστηκε το οικόπεδο. Ταυτόχρονα έγινε και η αναθεώρηση της μελέτης για την κατασκευή αγωγού, που θα μεταφέρει το νερό από τη δεξαμενή στις κοινότητες του πρώην δήμου Οινιάδων, δηλ. Νεοχώρι, Κατοχή, Λεσίνι, Γουριά, Μάστρου, προϋπολογισμού ενός εκατ. ευρώ.
Ο κ. Αλετράς δεν πρόλαβε, όμως, στη θητεία του να εντάξει το έργο σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και έτσι αυτό πέρασε στα χέρια της δημοτικής αρχής Κατσούλη, που επίσης δεν προχώρησε. Αυτή τη στιγμή είναι...
πηγή:aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.