Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Τεράστιες λακκούβες (και) στο δρόμο Παλαιομάνινα – Στρογγυλοβούνι

DSC_6141Οι λακκούβες που βλέπετε είναι από το δρόμο Παλαιομάνινα – Στρογγυλοβούνι – Πηγάδια. Δυστυχώς ο δρόμος είναι σε κακή κατάσταση καθώς υπάρχουν πολλές μεγάλες λακκούβες.

Ο Πρόεδρος της Φλόγας Παλαιομάνινας Χρήστος Κουτσομπίνας καταγγέλλει: «Ωραίες οι φωτο από τα πανηγύρια, αλλά αυτό το χάλι με τους δρόμους είναι απερίγραπτο. Ας περάσουν τώρα από το δρόμο Παλαιομάνινα – Στρογγυλοβούνι – Πηγάδια, ο δήμαρχος και η Σταρακά και θα δουν ολόκληρα κομμάτια της ασφάλτου να έχουν αποκολληθεί, κάνοντας την διέλευση των οχημάτων πολύ δύσκολη.
Όλοι οι οδηγοί προκειμένου να αποφύγουν τις λακκούβες αναγκάζονται σε μανούβρες, και όσοι δεν τις προσέξουν έγκαιρα κινδυνεύουν με ζημιά σε λάστιχα, αμορτισέρ, κ.α. Κατανοώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι αυτή την εποχή, ωστόσο πρόκειται για ανθρώπινες ζωές και θα μπορούσαν έστω να ρίξουν λίγο τσιμέντο η λίγη άσφαλτο για να μη σκοτωθεί κάνας άνθρωπος».
Να τονίσουμε η Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου είναι ενήμερη για την κακή κατάσταση του οδοστρώματος και σύμφωνα με απόφαση της οικονομικής επιτροπής έχει εγκριθεί δαπάνη 12.600 € για αποκατάσταση δρόµου προς Πηγάδια – Στρογγυλοβούνι – Παλαιοµάνινα και επίσης δαπάνη 12.600 € για συντήρηση του δρόμου Χρυσοβίτσας προς Βαλόστρατο.
Ας ελπίσουμε να αποκατασταθούν το συντομότερο οι φθορές και τα προβλήματα που υπάρχουν, πριν θρηνήσουμε θύματα!
 xiromeronews.blogspot.gr 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.