Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Λ/Σ ΜΟΛΑΩΝ.Ψήφισμα για την "επιστροφή" στις πλατείες στις 3 του Σεπτέμβρη.


Οι λαϊκές συνελεύσεις οφείλουν να είναι τα πρώτα κύτταρα της νέας Αμεσοδημοκρατικής ,αξιοκρατικής και δίκαιης κοινωνίας !Εμείς η Λ/Σ ΜΟΛΑΩΝ δεν κάναμε "διάλειμμα για διακοπές " , αλλά συνεχίσαμε κανονικά τις συλλογικές μας δράσεις μπάνια μας τα κάναμε και κάποιοι έφυγαν για λίγο ,αλλά προγραμματίσαμε την "δουλειά" ,συντονιστήκαμε και έτσι και το "μαγαζί" δεν κλείσαμε και το χαρήκαμε! Ε δεν ήταν και τόσο δύσκολο....! Αρκεί να νιώθει κανείς σαν υπεύθυνος πολίτης και να μην βλέπει τον αγώνα σαν στείρα αντιπολίτευση!

Εμείς στην Λ/Σ Μολάων το "θα πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας " το εννοούμε και σαν πολίτες δεν είμαστε ποτέ εθελόδουλοι ακολουθητές κανενός κόμματος ούτε περιμένουμε καμιά "σωτηρία" από κανένα " ενδεχόμενο, κόμμα των πλατειών"...Στην νέα κοινωνία που θέλουμε να δημιουργήσουμε μαζί σας ,ο καθένας εκτός από την εργασία του ,θα διαθέτει και 2-3 ώρες για την κοινότητά του και θ' αντλεί και χαρά κι' απ'τα δύο !

Ο κόσμος που συναντήσαμε όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα διψούσε για δράση!!!

Όσοι θεωρώντας τους εαυτούς τους σαν μέλη της "συνέλευσης των συνελεύσεων!!!" όρισαν το μεγάλο ραντεβού για τον Σεπτέμβρη αφήνοντας τον Αύγουστο χωρίς προτάσεις δράσεων , αλλά και όσοι συναγωνιστές του συντάγματος ιδιώτευσαν όταν ήρθαν στον τόπο τους για "διακοπές" χωρίς να πατήσουν πόδι στις εκεί λαϊκές συνελεύσεις....μάλλον πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους...!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3-9-2011 ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΣΗ ΜΟΛΑΩΝ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ २०११

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ इ मेल ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.