Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Μπουνιές και κλωτσιές 44χρονου σε ατυνομικούς στο Μεσολόγγι...!!!

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Μεσολόγγι, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και του Αστυνομικού Τμήματος, δυο ημεδαποί, άνδρας - γυναίκα, ηλικίας 44 και 29 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κλοπή σε βάρος 30χρονου ημεδαπού. Ο 44χρονος κατηγορείται επίσης για παράνομη οπλοκατοχή καθώς και για αντίσταση σε βάρος των αστυνομικών κατά τη σύλληψη του.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι δράστες αφαίρεσαν από 30χρονο λουόμενο ημεδαπό τρία κινητά τηλέφωνα και τράπηκαν σε φυγή με δίκυκλη μοτοσικλέτα. Για τη σύλληψη των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αστυνομικές αναζητήσεις από Αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας με αποτέλεσμα να εντοπιστεί η δίκυκλη μοτοσικλέτα και μετά από καταδίωξη να ακινητοποιηθεί και να συλληφθούν.
Ο 44χρονος, για να αποφύγει τη σύλληψη, προέβαλε σθεναρή αντίσταση εναντίον των αστυνομικών, γρονθοκοπώντας και κλωτσώντας αυτούς.  Κατά την καταδίωξη οι δράστες πέταξαν τα τρία κινητά τηλέφωνα τα οποία περισυλλέχθηκαν από τους αστυνομικούς, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 30χρονο ημεδαπό.
Επιπλέον σε έλεγχο που ενεργήθηκε στη δίκυκλη μοτοσικλέτα του 44χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.