Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Σοβαρό τροχαίο στην Μακρυνεία

Αιτωλ/νια: Σοβαρό τροχαίο στο Αντίρριο Τρεις οι τραυματίες

Τρεις οι τραυματίες


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, συνέβη νωρίς το μεσημέρι στην Μακρυνεία του δήμου Αγρινίου και συγκεκριμένα κοντά στη Γραμματικού.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα έγινε όταν ΙΧ αυτοκίνητο, προσέκρουσε πάνω σε τρία σταθμευμένα οχήματα, έξω από super market.
Η σύγκρουσή είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 25χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και ο συνεπιβάτης καθώς και μια συνεπιβάτης από το ένα σταθμευμένο όχημα.
Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί από το τοπικό αστυνομικό τμήμα και όχημα της Πυροσβεστικής, ενώ δυο ασθενοφόρα παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στον ΓΝ Αγρινίου.
Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών εκτιμάται τώρα από γιατρούς στο νοσοκομείο του Αγρινίου, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν έχει τραυματιστεί κάποιος βαριά.
Δυστυχώς  τα θανατηφόρα τροχαία αυξάνονται στην περιοχή, μιας και προχθές, σημειώθηκε και τρίτο δυστύχημα, λίγο πριν την γέφυρα του Ματσουκίου. Εκεί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εκτράπηκε δίκυκλο, που οδηγούσε 47χρονος δημοτικός υπάλληλος, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου και να τραυματιστεί ο γιός του, 18 ετών, που επέβαινε στο δίκυκλο.
Πρόκειται για το τρίτο θανατηφόρο δυστύχημα μέσα σε λίγες μέρες. Να θυμίσουμε πως σημειώθηκαν δυο θανατηφόρες παρασύρσεις πεζών, στην Αμφιλοχία και τον Άγιο Στέφανο τις προηγούμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.