Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΤΟΧΗ: Πολλαπλά τα ευρήματα της Αστυνομίας στην καλύβα του 54χρονου που σκότωσε συγχωριανό του για οικονομικές διαφορές

Αιτωλοακαρνανία: Πολλαπλά τα ευρήματα της Αστυνομίας στην καλύβα του 54χρονου που σκότωσε συγχωριανό του για οικονομικές διαφορές  Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής

Συνελήφθη σήμερα πολύ νωρίς το πρωί, σε αγροτική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Κατοχής του Δήμου Μεσολογγίου, από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, με τη συνδρομή Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας Έλληνας, ηλικίας 54 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση 55χρονου συγχωριανού του.
Ειδικότερα, χθες αργά το βράδυ, ο 54χρονος, λόγω οικονομικών διαφορών, μετέβη σε καλύβα στη θέση Βαλτί Αιτωλοακαρνανίας, που διέμενε προσωρινά ο 55χρονος και πυροβολώντας, επανειλημμένα, με κυνηγετικό όπλο, την πόρτα της καλύβας, προκάλεσε το θανάσιμο τραυματισμό του θύματος, που βρισκόταν πίσω από αυτή.
Για την διερεύνηση του περιστατικού ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις, από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας με τη συνδρομή Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 54χρονου και τη σύλληψη του λίγη ώρα αργότερα.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην καλύβα όπου διέμενε το θύμα βρέθηκαν ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι, εννέα γραμμάρια κάνναβης, δύο κινητά τηλέφωνα, μικρό χρηματικό ποσό, μία ζώνη - θήκη με 28 φυσίγγια καθώς και 4 κάλυκες φυσιγγιών κυνηγετικού όπλου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για την ανθρωποκτονία  βρέθηκε το πρωί, σε αρδευτικό αυλάκι και κατασχέθηκε.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.