Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΠ

Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς η ομάδα του χωριού μας επιστέφει πάλι στις αγωνιστικές δραστηριότητες αυτή τη φορά κόντρα στην ομάδα του Αγίου Ανδρέα στη Μακρυνεία.


Με νίκη θέλει να ξεκινήσει η ομάδα για το 2013 καθώς αν καταφέρει να πάρει το διπλό μέσα στον Άγιο Ανδρέα αυτή την αγωνιστική και διπλό την άλλη μέσα στο Νεοχώρι  θα πάρει και το εισιτήριο για τα play off.

Και οι δύο ομάδες φαίνεται να είναι ισοδύναμες με τον ΑΟΠ να απέχει 1 μόλις βαθμό(ΑΟΠ 10β-Άγιος Ανδρέας9β).

Η ψυχολογία θα παίξει βασικό ρόλο και αυτό γιατί αν οι παίχτες του ΑΟΠ βάλουν τα δυνατά τους και κατέβουν στο γήπεδο με τον αέρα του νικητή σίγουρα οι αντίπαλοι θα έχουν μια πολύ δύσκολη μέρα.

Μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα και πονοκέφαλος για τον προπονητή φαίνεται να προκαλεί η αμφίβολη συμμετοχή του τραυματία Κώστα Λάκκα(ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ)
Η σύνθεση της ομάδας δεν είναι ακόμα γνωστή.

Το pentalofonews εύχεται καλή χρονιά στην ομάδα,τους παίχτες,τους παράγοντες και καλή επιτυχία σε όλους τους τομείς...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.