Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Πιάστηκε ο παρ' ολίγον δολοφόνος του Σπ. Λαχανά

Συνελήφθη στην Ολλανδία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της επίθεσης του σωφρονιστικού υπαλλήλου Σπύρου Λαχανά, η οποία είχε γίνει το Μάρτιο του 2010.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κατοχιανός σωφρονιστικός υπάλληλος δέχθηκε μια σφαίρα, την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του και από τότε ζει καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. Η σύλληψη του Αλβανού κακοποιού έγινε στην Ολλανδία στις 6 Ιανουαρίου μετά από συνεργασία της Ολλανδικής και της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ στις έρευνες βοήθησε και η INTERPOL Ο Σπύρος Λαχανάς απευθύνει τις θερμές του ευχαριστίες τόσο στην Ελληνική όσο και στην Ολλανδική αστυνομία για την επιτυχία τους, υπογραμμίζοντας ότι τώρα πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη.
Ο Αλβανός κακοποιός, αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα όπου και θα δικαστεί.
πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.