Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Αναστατωμένη η Κατοχή απ' την δολοφονία

Οι οικονομικές διαφορές έφτασαν στα... άκρα έναν 54χρονο από την Κατοχή ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα χτες το βράδυ στο Βαλτί Λεσινίου τον 53χρονο Χ.Π., πατέρα δύο παιδιών.
Σύμφωνα με
τις πρώτες πληροφορίες δράστης και θύμα ήταν συνεταίροι σε ένα μικρό διβάρι στο Βαλτί. Εδώ και δύο μήνες όμως χώρισαν και από τότε υπήρχαν εκατέρωθεν τριβές και τσακωμοί για οικονομικούς λόγους. Χτες το βράδυ ο δράστης που έμενε σε καλύβα ενάμιση χιλιόμετρο μακρύτερα από το θύμα, πήρε την καραμπίνα και πήγε στο σπίτι του. Με το που άνοιξε την πόρτα ο άτυχος 53χρονος τον πυροβόλησε τρεις ή τέσσερις φορές προκαλώντας ακαριαίο θάνατο. Αμέσως κρύφτηκε στα καλάμια όπου και τον βρήκε η αστυνομία περίπου 40 λεπτά μετά φτάνοντας άμεσα στο σημείο και με μεγάλες δυνάμεις. Το όπλο δεν έχει βρεθεί ακόμη καθώς ο δράστης ανέφερε ότι δεν θυμόταν που το πέταξε.
Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες ενώ ο δράστης κρατείται στο Μεσολόγγι μέχρι να οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή.
Η είδηση έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία της Κατοχής καθώς, σύμφωνα με κατοίκους, ο δράστης περιγράφεται ως καλός οικογενειάρχης και φιλήσυχος άνθρωπος.
πηγή:ΕΦΗΜΕΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.