Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας: Ένα τζιπ 50.000 ευρώ για το Δήμαρχο

Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας: Ένα τζιπ 50.000 ευρώ  για το Δήμαρχο  Το ποσό ενεκρίθη με την αιτιολογία ότι πρόκειται για έναν ορεινό δήμο με κακό οδικό δίκτυο

Το ποσό ενεκρίθη με την αιτιολογία ότι πρόκειται για έναν ορεινό δήμο με κακό οδικό δίκτυο

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας που αφορά την έγκριση του ποσού των 50.000€ για την αγορά αυτοκινήτου τύπου τζιπ (jeep) έως 2.500 κυβικά, για τις μετακινήσεις του δημάρχου. Το ποσό ενεκρίθη με την αιτιολογία ότι πρόκειται για έναν ορεινό δήμο με κακό οδικό δίκτυο, ενώ τέθηκε και θέμα ασφάλειας των μετακινήσεων του δημάρχου, λόγω παλαιότερου τροχαίου ατυχήματος.

Να σημειωθεί ότι ο πρώτος που αντέδρασε ήταν ο κ. Βότσης Γεράσιµος, εισηγητής της ελάσσονος µειοψηφίας. «Σε µια περίοδο που τα οικονοµικά του ∆ήµου βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, σε µία περίοδο που ο κόσµος ζει στα όρια της εξαθλίωσης το να απαιτεί ο ∆ήµαρχος αυτοκίνητο τέτοιων προδιαγραφών είναι πρόκληση. Προκαλείτε το δηµόσιο αίσθηµα µε τέτοιες απαιτήσεις, κυρίες και κύριοι.

Αυτοκίνητα διαθέτει ο ∆ήµος, εάν θέλει ο δήµαρχος µπορεί να τα χρησιμοποιήσει. Ψηφίζω όχι», ανέφερε στην πρόσφατη συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.