Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Επεισόδιο με τραυματία αστυνομικό έξω από νυχτερινό club

Το άφθονο αλκοόλ και ένας απλήρωτος λογαριασμός ήταν αρκετά για να προκληθεί επεισόδιο σε club της εθνικής οδού, που είχε σαν αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού. Δυο άτομα συνελήφθησαν

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agriniopress, όλα ξεκίνησαν, όταν μια παρέα θαμώνων δεν θέλησε να πληρώσει τον λογαριασμό και έτσι προκλήθηκε το επεισόδιο με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί , για να σταματήσει ο καυγάς κι όπως φαίνεται οι απωθήσεις μεταξύ πελατών , ιδιοκτήτη και αστυνομικών είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, ο οποίος υπέστη κάταγμα περόνης .
Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου , όπου και θα χειρουργηθεί , ενώ συνελήφθησαν δυο άτομα.
πηγή: agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.