Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ξύλο στα δικαστήρια Μεσολογγίου (φωτο)

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο του Μεσολογγίου, μεταφέρθηκαν αυτή τη φορά τα επεισόδια με  τους ρομά στο Αιτωλικό, κατά την προσαγωγή των συλληφθέντων για τα γεγονότα της Παρασκευής
Συγκεκριμένα,
σύμφωνα με το onairnews.gr , γύρω στις 11 το πρωί 200 περίπου κάτοικοι από το Αιτωλικό ήρθαν σε σύγκρουση με δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από το δικαστικό μέγαρο του Μεσολογγίου την ώρα που οι κατηγορούμενοι αθίγγανοι έφταναν για να πάνε στον ανακριτή.

Ολα ξεκίνησαν όταν μερίδα αθίγγανων ,που ήρθαν στα δικαστήρια για συμπαράσταση στους κατηγορουμένους ,άρχισε να προκαλεί και να βρίζει από απόσταση τους κατοίκους του Αιτωλικού. Τότε τα ΜΑΤ απώθησαν τους κατοίκους του Αιτωλικού κάνοντας μερική χρήση χημικών.
Οι κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Πέμπτη στις 10 η ώρα το πρωί.

onairnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.