Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ξηρόμερο: 23χρονος «έκλεψε» 15χρονη


epi-astynomia-tzip
Περίπτωση εκούσιας απαγωγής ερευνά το Αστυνομικό τμήμα της Κατούνας, μετά από μήνυση που κατατέθηκε από οικογένεια χωριού του Ξηρομέρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες 23χρονος από την Κωνωπίνα, πριν από μερικές μέρες «έκλεψε» 15χρονη από άλλο χωριό της περιοχής. Μόλις το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους οικείους της κοπέλας, μετέβησαν στο Αστυνομικό τμήμα της  Κατούνας όπου και υπέβαλλαν μήνυση.
Οι αστυνομικές έρευνες στην περιοχή και την οικία του 23χρονου δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα. Tα συγκεκριμένα περισταστικά , το να κλέβονται δηλαδή νέοι, ηταν αρκετά διαδεδομένα τα προηγούμενα χρονια στο Ξηρόμερο και όπως φαινεται κάποιοι, εξακολουθούν να «τηρούν» την παραδοση.
ΠΗΓΗ:AGRINIOPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.