Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Hip Hop στην Τεχνόπολη!
Η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει το 6ο Athens Hip Hop Festival, το Σάββατο 20 Ιουλίου, με μοναδικές συναντήσεις.

Το Hip Hop είναι γέννημα θρέμμα της πόλης. Οι στίχοι του είναι ο κώδικάς της. Ελευθερώνουν το νου, δίνουν ρυθμό στο σώμα. Χωρίς κουπλέ και ρεφρέν της ευκολίας χαρτογραφούν την πραγματικότητα. Τα όριά της, τα όνειρά της. Κάθε στίχος, κάθε τραγούδι, κάθε συναυλία είναι και ένα στοίχημα, μια νότα πολέμου σε οτιδήποτε θέλει να μας κλέψει την αλήθεια και τη ζωή.
«Προπάτορες» και καινούργιοι, ψημένοι και νέοι, πολυδιάστατοι και δυναμικοί, ραψωδοί και djs, θα διασταυρώσουν τα τραγούδια τους ακολουθώντας το ένστικτό τους. Mcs που παρασύρουν, χορευτές μπρέικντανς που ακροβατούν, ρίμες που ξαφνιάζουν, χορογραφίες σαν εκρήξεις και αδρεναλίνη στο κόκκινο δίνουν το στίγμα του.
Ο Ευθύμης, των Terror X Crew και των μετέπειτα Αρτέμης-Ευθύμης, ανοίγει «Πόλεμο» και «επιτίθεται» με το νέο του δίσκο. Μαζί του οι Στίχοιμα με καινούργια εκρηκτικά τραγούδια και εμφάνιση που θυμίζει διαδήλωση. Ο Hatemost από τους Βηταπεις με τους Επίλεκτους συνδυάζουν την ποίηση με την καθημερινή μάχη για την αλήθεια. Ο Pryrosun και ο Q.B.Mix με καινούργια και δοκιμασμένη σε περιοδείες δουλειά τους θα δώσουν άλλη διάσταση στο live. Ο Freestyle από τους Arsonists που ξεκίνησε από το Μπρονξ και βρήκε συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και κυρίως στην Ευρώπη, αποδεικνύει ότι η ζωή έχει εκπλήξεις όταν είσαι freestyle. O κλασικός και απρόβλεπτος Υποχθόνιος θα προκαλέσει και θα μοιράσει αγάπη και μίσος. O Anser από τους Flowjob θα δώσει τους δικούς του ορισμούς για το Hip Hop και οι «φρέσκοι» «Wrongface» θα αποκαλύψουν τη μουσική τους ταυτότητα.
Παράλληλα, το Battle Of Athens 2013 αναμένεται να εξελιχθεί, με την καθοδήγηση του -με διεθνή πείρα- Τόλη Αριστείδου, σε μια μάχη σώμα με σώμα με τις οκτώ καλύτερες ομάδες μπρέικντανς σ’ ένα διαγωνισμό που θα μοιάζει με αυθεντική κόντρα του δρόμου. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Sifu Versus, έναν σύγχρονο «σαμουράι» του Hip Hop.
Πληροφορίες: Τεχνόπολη, Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548, είσοδος 15 ευρώ.

clickatlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.