Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Βρέθηκαν παλιές χειροβομβίδες στη Γουριώτισσα!

koi-xeirovomvidesΠολεμικό υλικό απο τον Β” Παγκόσμιο πόλεμο βρέθηκε σε αποθήκη στη Γουριώτισσα του Δήμου Αγρινίου κατά τη διάρκεια εργασιών που γινόντουσαν στο σημείο.

 Στην αποθήκη, η οποία ανήκει σε ιδιώτη, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr βρεθηκαν συγκεκριμένα 2 χειροβομβίδες απο την εποχή του Β” Παγκοσμίου. Όπως είναι λογικό, η τυχαία ανακάλυψη προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη στους ιδιοκτήτες της αποθήκης και όχι μόνο… Στο σημείο έχουν ήδη μεταβεί αστυνομικές δυνάμεις. Παράλληλα κλήθηκε και πυροτεχνουργός απο το Μεσσολόγγι, ο οποίος και σύντομα θα προχωρήσει σε ελεγχόμενη έκρηξη . Στο σημείο βρίσκεται και όχημα της πυροσβεστικής για παν ενδεχόμενο.
πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.