Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Γουριά: Δεν... θέλουν το δήμαρχο στο χωριό τους



Δεν θα γίνει, όπως δείχνουν τα πράγματα, η συγκέντρωση στη Γουριά παρουσία του δημάρχου, σύμφωνα με απόφαση που πήρε το τοπικό συμβούλιο.

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου Π. Κατσούλης είχε προγραμματίσει για αύριο Παρασκευή συγκέντρωση στο χωριό, προκειμένου να μιλήσει στους κατοίκους, αλλά και να ακούσει τα προβλήματά τους, στο πλαίσιο των συγκεντρώσεων που κάνει σε όλες τις κοινότητες. Το τοπικό συμβούλιο της Γουριάς όμως, αποφάσισε ότι δεν έχει νόημα να γίνει αυτή τη χρονική στιγμή μια τέτοια συγκέντρωση, από τη στιγμή που ο δήμαρχος όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του δεν έχει επισκεφθεί άλλη φορά το χωριό όπως υποστηρίζουν οι σύμβουλοι, που θεωρούν αυτή του την κίνηση προεκλογική. Μάλιστα η απόφαση ήταν ομόφωνη καθώς εκτός του προέδρου που έχει εκλεγεί με τον συνδυασμό Πρεβεζάνου υπερψήφισαν και οι εκλεγμένοι τοπικοί σύμβουλοι με τους κ.κ. Μουρκούση και Αναγνωστόπουλο.
Τα προβλήματα είναι γνωστά στο δήμαρχο, όπως λέει και ο πρόεδρος Γιώργος Παπαδόπουλος, αφού ο ίδιος τα έχει στείλει εγγράφως στο δήμο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει πάρει απάντηση. Για όλους αυτούς τους λόγους οι σύμβουλοι έκριναν ότι η συγκέντρωση αυτή θα αποτελούσε κοροϊδία και άρα δεν υπάρχει λόγος να γίνει...

πηγή Εφημερίδα ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.