Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ληστεία με τραυματισμό στο Μεσολόγγι

Φωτογραφία για Ληστεία με τραυματισμό στο Μεσολόγγι
«Χτενίζουν» την Αιτωλοακαρνανία οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν δυο τσιγγάνους κακοποιούς που έστειλαν στο νοσοκομείο έναν 64χρονο χτυπώντας τον με γροθιές τη στιγμή που έμπαινε στην πολυκατοικία όπου κατοικεί στο Μεσολόγγι για να τον ληστέψουν.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, αναγνωρίστηκε ένας από τους δράστες. Πρόκειται για έναν 31χρονο που χτύπησε το θύμα όσο ο άγνωστος προς το παρόν συνεργός του φύλαγε τσίλιες και του άρπαξε μια μαύρη τσάντα που περιείχε το πορτοφόλι του με 200 ευρώ, ένα ραδιόφωνο και ένα φακό. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Πηγή: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.