Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Τελετή μαύρης μαγείας σε εκκλησάκι στην Βόνιτσα;

Στόχος ιερόσυλων έγινε το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου λίγο έξω από την Βόνιτσα. Τις εικόνες (χυμένα λάδια, καρφωμένα φτερά, ενώ λίγο παραπέρα βρίσκονταν νεκρό ένα πουλί), που είδαν οι επισκέπτες είναι κάτι το οποίο παραπέμπει ίσως σε τελετές μαύρης μαγείας. Το δε περιστατικό, για το οποίο ενημερώθηκε η αστυνομία, να σημειώσουμε ότι έγινε την Παρασκευή και... 13 ...!!!

         Το εκκλησάκι βρίσκεται σε μια έρημη περιοχή και αυτό που αντίκρισε επισκέπτης που βρέθηκε εκεί την περασμένη Παρασκευή είναι κάτι το οποίο παραπέμπει ίσως σε τελετές μαύρης μαγείας.
       Συγκεκριμένα μπαίνοντας στο εσωτερικό της εκκλησίας παρατήρησε ότι στο πάτωμα ήταν χυμένα λάδια, ενώ λίγο παραπέρα βρίσκονταν νεκρό ένα πουλί...........


     Αυτό που προκάλεσε ακόμα περισσότερα ερωτηματικά ήταν το γεγονός ότι σε εικόνες υπήρχαν καρφωμένα φτερά ενώ η κουρτίνα μπροστά από το ιερό ήταν ξηλωμένη. Παρατήρησε ακόμα ότι μέσα στο ιερό υπήρχαν διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα...
     Το περιστατικό, για το οποίο ενημερώθηκε η αστυνομία, να σημειώσουμε ότι έγινε την Παρασκευή και... 13 ...!!!
 
 
Πηγή: xiromeronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.