Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Στους δρόμους και οι αγρότες της πεδιάδας Αχελώου


Κινητοποιήσεις προετοιμάζουν και οι αγρότες της περιοχής Μεσολογγίου και ήδη πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνάντηση, προκειμένου να συντονιστούν με τις κινήσεις των αγροτών πανελλαδικά.

Η συνάντηση έγινε στο δημοτικό κτίριο του πρώην δήμου Οινιάδων, στην οποία συμμετείχαν αγρότες από όλη την περιοχή της πεδιάδας Αχελώου. Στόχος ήταν να διαφανεί η διάθεση όλων των αγροτών σχετικά με τις κινητοποιήσεις και τελικά όλοι συμφώνησαν ότι πρέπει να βγουν στους δρόμους και να κάνουν μπλόκα. Ανάμεσα στα γενικά ζητούμενα του αγροτικού κόσμου, μπήκαν και τοπικά αιτήματα και η συνάντηση θα επαναληφθεί την προσεχή Δευτέρα στις 6 το απόγευμα, προκειμένου να συγκεκριμενοποιηθούν οι μορφές των κινητοποιήσεων. Οι αγρότες καλούν όλους τους συναδέλφους τους να είναι παρόντες σε αυτή τη συνάντηση, όπως επίσης και τους φορείς της περιοχής, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους αγώνες τους.
πηγή:Εφημερίδα ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.