Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ....

 

Σεισμός 6R αισθητός σε όλη τη Δυτική Ελλάδα

Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν λίγο στην Κεφαλονιά. Το μέγεθος του σεισμού σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Κέντρο και ήταν αρχική του εκτίμση ήταν 5,7 Ρίχτερ με επίκεντρο 2χλμ ανατολικά του Αργοστολίου. Ο σεισμός ήταν ιδαίτερα αισθητός με μεγάλη ακτίνα καθώς είχε πολύ μικρ4ό εστιακό βάθος, μόλις 2χλμ. Λίγα λεπτά μετά το σεισμό το Ευρωμεσογειακό Κέντρο διόρθωσε την εκτίμησή του κάνοντας λόγο για ένταση 6R.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 15:55 το μεσημέρι και έγινε ιδιάιτερα αισθητός σε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα και τις πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς είχε μεγάλη διάρκεια. Λίγα λεπτά αργότερα στις 16:08 σημειώθηκε και δεύτερος σεισμός με ίδιο επίκεντρο εντάσεως 4,4R σύμφωνα πάντα με το Ευρωμεσογειακό Κέντρο. Ενώ ένας ακόμη μετασεισμός σημειώθηκε στις 16:22 εντάσεως 3.9R.
Πηγή: agrinioculture

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.