Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

14χρονος απ' τη Γουριά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!

14χρονος απ' τη Γουριά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ένας 14χρονος από τη Γουριά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία κατά τις 2:30 το μεσημέρι ο νεαρός πήγε στη γέφυρα του Αχελώου μεταξύ Νεοχωρίου και Κατοχής και απειλούσε να πέσει να αυτοκτονήσει έχοντας κόψει ελάχιστα τις φλέβες του.
Συμμαθητές του μόλις το αντιλήφθηκαν προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν και περαστικός άμεσα τον ακινητοποίησε και ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και κλήθηκαν, όπως ήταν φυσικό, και οι γονείς του.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι αιτίες που ώθησαν τον μικρό σε αυτή την ακραία πράξη, ευτυχώς όμως δεν πραγματοποιήθηκε η απειλή του και απομένει να ηρεμήσει και να διερευνηθεί τι τον οδήγησε σε αυτή την συμπεριφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.