Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...!!!Γράφει ο Γιάννης Μοίρας Ενώ συνεργεία τις περιφέρειας έδιναν μάχη με τις λακκούβες στα σημεία Ναμπολίτσι,περιμετρική και στροφή Κούνα ο Πρόεδρος του χωριού μας Γιώργος Μαζαράκης

Βρήκε την ευκαιρία να κλείσει λακκούβες σε κεντρικά σημεία του χωριού.
Δέν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Πρόεδρο να αναλαμβάνει να
 διορθώσει διάφορες ζημιές με προσωπική εργασία,συχνά τον βλέπουμε να αλλάζει λάμπες ,να βουλώνει λακκούβες,να καθαρίζει αυλάκια,να βάφει,να σκουπίσει,να κουβαλάει και να είναι πάντα στην διάθεση όλων των συγχωριανών.
Στις μέρες τις οποίες διανύουμε ο Γιώργος Μαζαράκης Πρόεδρος της Κοινότητας Πενταλόφου του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου θα μπορούσε να είναι το πιο φωτεινό παράδειγμα σε όσους έχουν τέτοιου είδους θέσεις.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.