Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ευηνοχώρι: 21χρονος Αλβανός χτύπησε και λήστεψε το αφεντικό του


Στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου ένας 21χρονος Αλβανός χτύπησε με λοστό στο κεφάλι και το σώμα έναν 59χρονο που τον είχε προσλάβει στο χωράφι του για βοήθεια στις δουλειές του.

Όπως φαίνεται, ο δράστης είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τόσο το χτύπημα όσο και τη διαφυγή του.

 Το συμβάν έγινε το πρωί της Πέμπτης (21-07-2011) και ενώ οι δύο άντρες δούλευαν στο χωράφι, ο 21χρονος βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε. Πλησίασε τον άτυχο ιδιοκτήτη δίχως να γίνει αντιληπτός και άρχισε να τον χτυπάει με έναν λοστό στο κεφάλι και το σώμα!

Στη συνέχεια, άρπαξε από τις τσέπες του 680 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και έφυγε τρέχοντας. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων  βοηθειών, ενώ οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού Αλβανού.

Οι έρευνες παραμένουν άκαρπες μέχρι αυτή την ώρα...

Διαβάστε περισσότερα: http://www.astakos-news.gr/2011/07/21.html#ixzz1Swv35MWg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.