Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Τραγικός θάνατος για έναν οδηγό τρακτέρ

- Βρέθηκε καταπλακωμένος από το βαρύ όχημα, μέσα σε αρδευτικό κανάλι


Τη ζωή του έχασε ένας άνδρας χθες τη νύχτα, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ανετράπη και έπεσε μέσα στον αύλακα άρδευσης που βρίσκεται κοντά στο ΤΕΙ Μεσολογγίου. Ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε κάτω από το βαρύ μηχάνημα και δυστυχώς δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Το πρωί περνώντας άλλοι αγρότες από το συγκεκριμένο αγροτικό δρόμο, είδαν τις ρόδες του τρακτέρ να προεξέχουν από το νερό, και ειδοποίησαν την πυροσβεστική και την τροχαία Μεσολογγίου. Στο σημείο έφτασαν 2 οχήματα της πυροσβεστικής και διασώστες, όμως δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν, καθώς απαιτήθηκε η συνδρομή γερανού για να σηκώσει το τρακτέρ. Από την πρώτη στιγμή οι άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας υποπτεύονταν ότι ο οδηγός θα ήταν εγκλωβισμένος και τελικά μετά την ανάσυρση του οχήματος επιβεβαιώθηκαν. Οι πυροσβέστες τον έβγαλαν  από τα νερά του αύλακα και ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και από εκεί προφανώς θα μεταφερθεί στο Ρίο για την διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής για να βρεθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου του, καθώς εκτιμάται ότι μπορεί να προήλθε από πνιγμό.
Πρόκειται για ένα μελαμψό άνδρα, ο οποίος πιθανά είναι αλλοδαπός, αφού είναι άγνωστος στην περιοχή, όπως δήλωσαν άλλοι αγρότες. Η πυροσβεστική και η αστυνομία κάνουν έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος καθώς και για τα στοιχεία του άνδρα, ενώ διερευνούν αν επρόκειτο για εργαζόμενο ή τον ίδιο τον ιδιοκτήτη.
πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.