Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Αγρίνιο: Ζητούσαν τα λεφτά τους...

Αγρίνιο: Ζητούσαν τα λεφτά τους... πίσω απο το θερινό σινεμά γιατί δεν άκουγαν τους διαλόγους! Εξαιτίας του θορύβου απο διπλανό πάρτυ πίσω απο το θερινό σινεμά γιατί δεν άκουγαν τους διαλόγους!

Εξαιτίας του θορύβου απο διπλανό πάρτυ



Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται και μακάρι να λέγαμε ότι θα είναι η τελευταία. Πριν δυο μέρες και ενώ κάποιοι σινεφίλ είχαν πληρώσει το εισιτήριό τους στον μοναδικό και δημοτικό θερινό κινηματογράφο του Αγρινίου, ξαφνικά διαπίστωσαν ότι δεν μπορούν να ακούσουν τίποτε γιατί παρακείμενο μπαρ είχε κάποιο πάρτυ  και από το θόρυβο δεν άκουγαν  το έργο!
Κάποιοι έκαναν υπομονή αλλά κάποιοι δεν άντεξαν και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους ανθρώπους του Ελληνίς. Ορισμένοι μάλιστα ζήτησαν και τα χρήματά τους πίσω… Στη συνέχεια το… παρακείμενο εκκωφαντικό παρτυ μάλλον διαπίστωσε τι έχει συμβεί (πληροφορίες του agrinionews κάνουν λόγω και για καταγγελία στην αστυνομία) και σταμάτησε τα πολλά ντεσιμπέλ μέχρι να τελειώσει το έργο. Μετά συνέχισε εντατικά έως τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.