Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Αγρινιώτης ο «μέτρ» της απάτης




Ένας 37χρονος από το Αγρίνιο, είναι κατά την Αστυνομία, ο δράστης 26 περιπτώσεων εξαπάτησης ηλικιωμένων, τριών κλοπών και μιας ληστείας στην Αχαΐα. Έρευνες για την πιθανή δράση του και στην Αιτωλ/νία
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, ο 37χρονος είναι ο δράστης 26 περιπτώσεων εξαπάτησης ηλικιωμένων σε διάφορες περιοχές της Αχαΐας. Ο δράστης, εμφανίζονταν καλοντυμένος και ευγενικός στους ηλικιωμένους, άλλοτε ως λογιστής συγγενών των ηλικιωμένων, άλλοτε ως δημόσιος υπάλληλος κλπ, και αποσπούσε διάφορα χρηματικά ποσά. Για το σύνολο των περιπτώσεων εξαπάτησης, απεκόμισε περίπου 22.500 ευρώ
Η δράση του όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού κατηγορείται για τρεις κλοπές πορτοφολιών αλλά και για ληστεία σε βάρος 70χρονης, που είναι και το συμβάν που οδήγησε την Αστυνομία στα χνάρια του.
Συγκεκριμένα στα τέλη του Νοεμβρίου, προσποιούμενος συνεργάτη του γιού της, επιβίβασε στο αυτοκίνητο του την 70χρονη, την οποία οδήγησε στην συνέχεια στην ΒΙΟΠΕ της Πάτρας, όπου αφού την χτύπησε της πήρε 300 ευρώ και  δυο χρυσές αλυσίδες από τον λαιμό της.
Μετά την ληστεία, η ασφάλεια στην Πάτρα, ενήργησε εκτεταμένες έρευνες και οδηγήθηκε στον 37χρονο, τον οποίον από φωτογραφίες αναγνώρισε η παθούσα. Έτσι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη στο σπίτι του στο Αγρίνιο και κατά την προανάκριση, εξιχνιάστηκαν και οι υποθέσεις των εξαπατήσεων και των κλοπών.
Ήδη, από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί εάν ο 37χρονος, που σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα, εμπλέκεται και στις υποθέσεις εξαπάτησης που έγιναν σε διάφορες περιοχές της Αιτωλ/νίας.
Πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.