Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Η google έρχεται αντιμέτωπη με μεγάλη έλλειψη εμπιστοσύνης

 Η google έρχεται αντιμέτωπη με μεγάλη έλλειψη εμπιστοσύνης
Οι αλλαγές, που έκανε η διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης google την τελευταία εβδομάδα, κλόνισαν την εμπιστοσύνη των χρηστών της προς την εταιρία.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία αποφάσισε πως θα χρησιμοποιεί προσωπικά αρχεία και φωτογραφίες των χρηστών της πλατφόρμας της, google+, που είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για να κάνει την αναζήτηση στη μηχανή πιο «προσωπική».
Αυτό σήκωσε κύμα αντιδράσεων απο τους χρήστες, αλλά η αμερικανική εταιρία δεν υποχώρησε, αλλά υπερασπίστηκε την ιδέα της, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η διενέργεια έρευνας του θέματος απο τις ομοσπονδιακές αρχές.
Για να είμαστε ειλικρινείς, βέβαια, όσο ευθύνεται η εταιρία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, άλλο τόσο ευθύνονται και οι χρήστες που δημοσιεύουν ελεύθερα στο διαδ ίκτυο τα προσωπικά στοιχεία τους και τις ιδιωτικές τους στιγμές…
Πηγή:troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.