Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Εικόνες Ντροπής στο Λούρο....



Δυτική Ελλάδα Μεσολόγγι: Εικόνες Ντροπής στο Λούρο....

Σκουπίδια αφημένα χύμα από εδώ κι από εκεί. Κάδοι πεταμένοι εδώ και μήνες μέσα στα νερά. Ζώα που κυκλοφορούν ελεύθερα και βρίσκουν τροφή μέσα από τα σκουπίδια.

Αυτή είναι η εικόνα του «χρυσωρυχείου», όπως το παρομοίασε πρόσφατα ο δήμαρχος Μεσολογγίου, που λέγεται Λούρος. Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια. Το καλοκαίρι πέρασε εδώ και πέντε μήνες. Όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου να πάρει τους κάδους ώστε να μην είναι εκτεθειμένοι και να αποτελούν εστία μολύνσεως. Ούτε φαίνεται να ευαισθητοποίησε την Δημοτική Κοινότητα Νεοχωρίου ή ακόμη και τον αντιδήμαρχο Οινιαδών.

Για όλους μας είναι ωραίο να χρησιμοποιούμε την λέξη «ανάπτυξη». Αν αρχίσουμε από τα βασικά όμως βγαίνει το συμπέρασμα ότι ούτε αυτά δεν γίνονται. Ο Λούρος είναι σίγουρα χρυσωρυχείο. Πόσοι από εμάς όμως τον σέβονται; Πόσοι φροντίζουν να μην ρυπαίνουν αυτή την μοναδική παραλία; Πόσοι εκ των δημοτικών αρχόντων έκαναν ή κάνουν το καθήκον τους;

aixmi-news.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.