Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Τρεις ανήλικοι έκλεψαν ελιές

Tρεις ανήλικοι διέρρηξαν χθες αποθήκη 82χρονου  στο Αιτωλικό και αφαίρεσαν 500 κιλά ελαιοκάρπου τα οποία στη συνέχεια παρέδωσαν σε 40χρονο. Συνελήφθη ο 40χρονος ημεδαπός
Συγκεκριμένα συνελήφθη χθες (15-1-2012) το μεσημέρι, στο Αιτωλικό, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 40 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίσταση, σε βάρος αυτού και άλλων τριών ημεδαπών (οι δυο 17χρονοι και ο τρίτος 14χρονος οι οποίοι αναζητούνται), για κλοπή κατά συναυτουργία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα χθες (15-1-2012) νωρίς το πρωί, οι τρεις ανήλικοι διέρρηξαν αποθήκη 82χρονου ημεδαπού στο Αιτωλικό και αφαίρεσαν 500 κιλά ελαιοκάρπου τα οποία στη συνέχεια παρέδωσαν στον 40χρονο.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι δράστες της κλοπής ήταν οι τρεις ανήλικοι ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 40χρονου βρέθηκαν τα 500 κιλά ελαιοκάρπου που είχαν αφαιρεθεί τα οποία αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στο παθόντα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.


Πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.