Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 08/08/2015 ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


PictureΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού για το σύλλογο μας. Με κορυφαία την εκδήλωση που έγινε στις 08-08-2015.Η συμμετοχή του κόσμου ήταν τεράστια, τα 1.600 καθισματα που ειχαμε στον χωρο αποδείχτηκαν λίγα.. Να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη για όσους δε μπόρεσαν να βρούν τραπέζι κ αναγκάστηκαν να φύγουν. Να πούμε ενα μεγάλο ευχαριστώ στους κτηνοτρόφους της περιοχής μας για την προσφορά τους σε σφάγεια. Κ ενα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια τους στην εκδήλωση. Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ κ μπράβο το πέρνουν οι εθελοντές που με προσωπικό κόπο κ κόστος, έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους κ είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Δίνουμε το ραντεβού μας οπως καθε χρόνο το δεύτερο Σάββατο του Αυγούστου, έτσι λοιπόν σας περιμένουμε όλους του χρόνου 13-08-2016 κοντά μας , με περισσότερα καθίσματα αυτή τη φορά.                                                                                                                  
φωτο:Eleni Skepetari
φωτο:ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ
φωτο:Fotis Skep

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.