Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Αιτωλικό. Τον βρήκαν πεθαμένο στο χωράφι του

Μοιραία ήταν η σημερινή επίσκεψη στο κτήμα για ένα 80χρονο Αιτωλικιώτη που έχασε τη ζωή του μάλλον από παθολογικά αίτια.
Ο ηλικιωμένος πήγε σήμερα το απόγευμα στο χωράφι του, κοντά στο Αιτωλικό για να κάνει κάποιες δουλειές, όπως συνήθιζε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετά από την εργασία που είχε προγραμματίσει πήρε το ποδήλατό του για να επιστρέψει στο σπίτι του. Εκείνη την ώρα μάλλον ήταν και η μοιραία. Η γυναίκα του βλέποντας ότι αργεί έστειλε κάποιον για να δει τι γίνεται και πράγματι βρέθηκε πεσμένος κάτω έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο καθώς και η Αστυνομία αλλά ήταν αργά.
Ο άτυχος Αιτωλικιώτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία - νεκροτομή. Οι πρώτες ενδείξεις μιλούν πιθανώς για καρδιακό επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.