Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Ο Γιάννης που σήκωσε ψηλά το Μεσολόγγι μας!

Μοναδική εμπειρία για τον ίδιο
 Υπερήφανο έκανε το Μεσολόγγι ο Γιάννης Νικάκης, ο οποίος κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στους Παγκόσμιους Αγώνες Ποδηλασίας των Special Olympics στο Λος Άντζελες.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή, που η μεγάλη του αγάπη είναι το ποδήλατο. Όπως τονίζει η μητέρα του Σούλα Νικάκη από πολύ μικρός, από την ηλικία των 4-5 ετών, ζητούσε να έχει πάντα ένα μεγάλο ποδήλατο, παρόλο που τον ύψος του δεν ήταν το ανάλογο. Ωστόσο το πάθος του για την ποδηλασία, τον βοηθούσε να τα καταφέρνει. Πριν από μερικά χρόνια ο Γιάννης άρχισε να συμμετέχει στις δραστηριότητες του εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» όπου ο γυμναστής Απόστολος Τσαρκάτογλου διέκρινε το ταλέντο του και αποφάσισε να τον προπονεί αφιλοκερδώς. Η προσπάθεια αυτή απέδωσε, όταν ο Γιάννης Νικάκης συμμετείχε ως αθλητής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας στους Παγκόσμιους αγώνες του Λος Αντζελες. Παρόλο που δεν είχε προηγούμενη αγωνιστική εμπειρία κατάφερε να νικήσει το άγχος του και παρά τα προβλήματα που προέκυψαν κατά την εκκίνηση, κατέκτησε το δεύτερο βάθρο των νικητών της κατηγορίας του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.