Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ Η ΠΕΝΤΑΛΟΦΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΕΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ...(φωτο:Γιάννης Μοίρας

Η Μαρία Γιαννακά το αηδόνι του χωριού μας κατάφερε και φέτος να προκαλεί σεισμό πολλών ρίχτερ σε κάθε εμφάνισή της,δίνει δυναμικό παρών σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις δίπλα στους ποιο καταξιωμένους καλλιτέχνες του δημοτικού τραγουδιού...











Το Μαράκι μας με την κρυστάλλινη φωνή της κάνει το χωριό μας γνωστό όπου σταθεί κι όπου βρεθεί και όλη μας νιώθουμε πολύ υπερήφανοι γι αυτή...
Όπου αφανίστηκε φέτος έδωσε ρέστα και τρέλανε τον κόσμο,όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στο κέντρο ''ΤΟ ΚΡΥΦΟ'' του Τριάδη Μιχόπουλου 5 και 6 Αυγούστου πραγματικά έμειναν με το στόμα ανοιχτό το Μαράκι έδωσε ρεσιτάλ και αποθεώθηκε από τα 1700 άτομα περίπου που είχαν κατακλύσει τον χώρο,μαζί της ήταν και ο συγχωριανός μας Γιάννης Στάθης που και αυτός απέσπασε εξαιρετικές κρητικές,παίζοντας λοιπόν ΕΝΤΌΣ ΈΔΡΑΣ Γιαννακά και Στάθης έγινε χαμός στο ίσωμα και όλοι γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω στα ΠΑΛΙΑΚΑ ΠΑΓΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΔΟΛΟΒΙΤΣΑΣ...!!!
Φώτο :Γιάννης Μοίρας




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.