Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

«Μέχρι το Αγρίνιο η …Αλβανία», διδάσκονται οι μαθητές στα Τίρανα!

«Μέχρι το Αγρίνιο η …Αλβανία», διδάσκονται οι μαθητές στα Τίρανα! Σοκάρουν τα σχολικά τους βιβλία

Σοκάρουν τα σχολικά τους βιβλία



Διαστρεβλωμένες γεωγραφικές απόψεις και βλέψεις φαίνεται πως έχουν οι Αλβανοί αν φυλλομετρήσει κανείς τα σχολικά βιβλία. Χιλιάδες μαθητές από τη γειτονική χώρα διδάσκονται φέτος με νέο βιβλίο Γεωγραφίας πως τα σύνορα της χώρας τους φτάνουν μέχρι και την …Αιτωλοακαρνανία!
Σύμφωνα λοιπόν με το νέο βιβλίο Γεωγραφίας της Αλβανίας:
•«Η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφος στο.... οποίο “αιμοσταγείς” Έλληνες πραγματοποίησαν “εθνοκάθαρση” στους Τσάμηδες που πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά».
•”Οι Αλβανοί προέρχονται από το Βασιλιά Πύρρο της Ηπείρου και την Ολυμπιάδα που ήταν η μητέρα του Μ.Αλέξανδρου.
•”Αλβανικές περιοχές είναι το Κοσσυφοπέδιο, τμήματα του Μαυροβουνίου και της Σερβίας, η μισή έκταση των Σκοπίων και βέβαια ολόκληρη η ΒΔ Ελλάδα, με τους Νομούς Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και το βόρειο τμήμα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.