Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Το άλσος της Πενταλόφου και ο πρόεδρος Τριάδης Μιχόπουλος ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Τα προβλήματα του χωριού καταθέτει ο πρόεδρος Τριάδης Μιχόπουλος
Οδοιπορικό της ΑΙΧΜΗΣ στο πανέμορφο παραποτάμιο διαμέρισμα του δήμου Μεσολογγίου




H Πεντάλοφος είναι ένα χωριό περίπου 700 κατοίκων που βρίσκεται δίπλα από τον ποταµό Αχελώο και µέσα σε ένα καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον. Φηµίζεται για τη... γουρουνοπούλα της, αλλά και για τους εξωστρεφείς κατοίκους και για τα πολλά µαγαζιά αναλογικά µε τον πληθυσµό της που µέχρι πρότινος είχαν αρκετούς πελάτες.

Παρόλα αυτά όµως φαίνεται ότι ακόµη δεν έχει αναπτυχθεί όσο θα έπρεπε αν και πολλοί νέοι του χωριού προτιµούν να µείνουν στο τόπο τους, να κάνουν οικογένεια και να εργαστούν εκεί. Ανήκει στο δήµο Μεσολογγίου, από τον οποίο περιµένει µια βοήθεια και στήριξη χωρίς πολλές απαιτήσεις, καθώς όλοι γνωρίζουν την οικονοµική κατάσταση των δήµων και της χώρας γενικότερα. Οι κάτοικοι βιώνουν την κρίση και προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα µε ότι µέσα διαθέτουν, ενώ οι περισσότεροι ασχολούνται µε τη γεωργία και την κτηνοτροφία.
Η ΑΙΧΜΗ, συνεπής στο ραντεβού της µε την περιφέρεια του νέου δήµου, σε επίσκεψή της στο όµορφο χωριό συνάντησε κατοίκους όλων των ηλικιών που είχαν να καταθέσουν τα δικά τους προβλήµατα και σκέψεις, συναντήσαµε όµως και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Τριάδη Μιχόπουλο, ο οποίος, εκφράζοντας την πλειοψηφία των συµπολιτών του, αναφέρθηκε σε λίγα, αλλά βασικά για τον τόπο ζητήµατα, ζητώντας λύσεις από τη δηµοτική αρχή.
Πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.