Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Βροχή τα παράπονα από τις Οινιάδες....

Από αριστερά Γ. Ρόμπολας (Κατοχή), Γ. Παπαδόπουλος (Γουριά), Γρ. Φούντας (Νεοχώρι), Κ. Κοντοπάνος (Λεσίνι), Τρ. Μιχόπουλος (Πεντάλοφος), Π. Μπλαχούρας (Μάστρου)Οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων ζήτησαν περισσότερη προσοχή από την δημοτική αρχή και λίγα χρήματα για μικροπαρεμβάσεις



Η προβληματική καθημερινότητα και η άμεση ανάγκη εξεύρεσης λύσεων στα σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κωμοπόλεις και τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Οινιαδών, απασχόλησαν συνάντηση των αιρετών από την εν λόγω περιοχή που έγινε την Δευτέρα.

Η πρωτοβουλία ανήκε στον πρόεδρο της Δ.Κ. Νεοχωρίου Γρ. Φούντα και χαιρετίστηκε απ’ όλους τους συμμετέχοντες. Ήταν εκεί εκτός του κ. Φούντα οι Γ. Ρόμπολας (πρόεδρος Δ.Κ. Κατοχής), Τρ. Μιχόπουλος (Πενταλόφου), Γ. Παπαδόπουλος (Γουριάς), Κ. Κοντοπάνος (Λεσινίου), Π. Μπλαχούρας (Μάστρου), ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Π. Καρατσόλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ν. Τσουνάκας, Σπ. Κουφός, Α. Κότσαλος και Κ. Κουτσοθόδωρος....

ΠΗΓΗ:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.