Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Προκρίθηκε ο Παναιτωλικός. 10-9 στα πέναλτι



Τι μου θυμίζει…
Την πρόκριση στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Παναιτωλικός, ο οποίος επικράτησε της Λάρισας στα πέναλτι, σε μια διαδικασία που θύμισε λίγο από τον τελικό του 2009, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια, ενώ στην διαδικασία των πέναλτι ο Παναιτωλικός επικράτησε 10-9, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να χάνει το τελευτάιο. Δίκαια διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι η Λάρισα στους Τσιμπάμπα και Ζεκίνια.
Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης τακτικής αφού οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής και οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Η Λάρισα έχει κάθε λόγο να έχει παράπονα από τον διαιτητή Κωνσταντινέα αφού τόσο στο 45’ όσο και στο 97’ υπήρξαν πέναλτι που δεν δόθηκαν.
Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι εκεί οι παίκτες των δύο ομάδων ξέχασαν να αστοχήσουν, όμως μοιραίος στάθηκε ο τερματοφύλακας της Λάρισας, Σωτηρίου, ο οποίος έχασε το ενδέκατο πέναλτι και η πρόκριση πήγε στην πλευρά του Αγρινίου.
Λάρισα (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ταλ, Ααράμπ, Κατσιαρός, Χατζής, Μπόα Μόρτε (35′ λ.τ Σεσίνια), Βούζας (99′ Χασομέρης), Πλιάγκας (71′ Σαϊτιώτης), Τσιμπάμπα, Ζεκίνια.
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Άντι (91′ Αναστασιάδης), Ετζενγκουέλε, Κούσας, Μητρόπουλος, Μουμίν (59′ Καραμαλίκης), Ρότσα, Χαριστέας, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ (59′ Καμαρά).
Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Αλεξέας, Λάμιας (Μεσσηνίας)
πηγή http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.