Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Στήλη πεσοντων!!!!!Λίγη προσοχή!!!!

Στην άνωθεν φωτογραφία διακρίνουμε μια στήλη πεσόντων και αν κάποιος ακόμα,μετά από τόσα χρόνια δεν εχει καταλάβει  οτι πρόκειται περι  ιερού θέματος θα του δώσω μια λέξη συνώνυμη μήπως σταματήσει να βάζει την κωλάρα του εκει πάνω και σταματήσει να την κατουράει,είναι ενας ΤΑΦΟΣ.
Αναφέρει κάποιους συγχωριανούς που πέθαναν το 1912 με 1922 για να κάθεσαι αμέριμνος και να το γεμίζεις σκουπίδια,βέβαια δε φταις μόνο εσύ αλλά παρακαλώ σκέψου πως είναι ο τάφος κάποιων αγωνιστών που σκοτώθηκαν και καλό θα είναι να μην τους τιμάμε κάθε 25 Μαρτίου και 28 Οκτωβρίου γιατι απλά δεν ειναι αυτη η ημερομηνία που πολέμησαν,ας είναι όμως,φτάνει που γίνεται εστω και ετεροχρονισμένα!
Μια παράκληση,να το κρατάμε καθαρό,υπάρχει γύρω του δυο στρέμματα πάρκο,κάθισε κάπου εκεί,πόσο κοστίζει μια λάμπα που θα το κάνει να φωτιστεί?Η πραγματική του θέση ειναι στο κεντρο του χωριου μας,ας επιστρέψει.Αν δεν ειναι αυτο εφικτό ας μείνει αλλα ας το προσέξουμε και ας του βάλουμε κάποτε το κεφάλι που λείπει,ειναι τουλάχιστον αστείο να καταθέτουμε στεφάνια στο μισο μνημείο.Θα μου πείτε εξω απ το χορό πολλά τραγούδια λέγονται,άλλα είναι ακόμα χειρότερα να είσαι μέσα στο χορό και απλά να περιμένεις να τε λιώσει το τραγούδι.Για να κλείσω θα αναφερω για μια κόμη φορά τους ¨Ηρωες συγχωριανους μας για να μην Ξεχνάμε η να μαθαίνουμε όσοι δε μπηκανε ποτε στον κόπο να διαβάσουν:

Δεκ.             ΜΠΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
                    ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
Υποδεκ.      ΤΣΑΜΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
Στρατ.         ΛΥΜΠΕΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
                    ΛΥΜΠΕΡΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
                    ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
                    ΚΟΡΔΟΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
                    ΚΟΥΤΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
                    ΣΤΑΘΕΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
                    ΚΑΛΥΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
                    ΚΑΛΥΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
                    ΚΑΛΥΒΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
                    ΧΑΛΤΟΥΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
                    ΠΕΛΤΕΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
                    ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
                    ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
                    ΚΟΥΤΣΟΒΕΛΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
                    ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
                    ΜΠΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
                    ΛΑΚΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
                    ΧΑΛΤΟΥΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
         Αν το άρθρο δεν σας άρεσε,γράψ'τε τα παράπονα σ ενα χαρτί,βαλτε τα μετα σ ενα μπουκάλι και ρήξ τε τα στη διώρυγα!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.