Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ξεκινούν επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αγρινίου

Αγρίνιο: Ξεκινούν επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, που δεν τους έχουν καταβληθεί

Διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, που δεν τους έχουν καταβληθεί



Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από την ερχόμενη εβδομάδα οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αγρινίου, διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Οι διαδικασίες ξεκίνησαν χθες, ώστε όλα να είναι έτοιμα την Δευτέρα ή Τρίτη.
Ήδη, το θέμα συζητήθηκε και εγκρίθηκε χθες από την Γενική Συνέλευση των εργαζομένων και αναμένονται τώρα οι νομικές διαδικασίες, ώστε η επίσχεση ουσιαστικά να ξεκινήσει από την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη.
Αναλυτικά, θα συγκεντρωθούν οι υπογραφές που απαιτούνται ώστε να ετοιμαστεί και να σταλεί το εξώδικο της επίσχεσης στην Διοίκηση του νοσοκομείου.
Όπως διαβεβαίωσε σε δηλώσεις στο agriniopress, ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Βαγ. Μαχαλιώτης, δεν τίθεται θέμα με την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και το προσωπικό ασφαλείας, είναι ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες που υπάρχουν.
Να σημειωθεί πως η επίσχεση αφορά σε συγκριμένες ομάδες εργαζομένων νοσηλευτικού, παραϊατρικού προσωπικού κλπ που δεν έχει πληρωθεί για νυχτερινά, αργίες και εξαιρέσιμα τεσσάρων μηνών περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.