Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Η οδηγός συγκρούστηκε με ένα κοπάδι...

Η οδηγός συγκρούστηκε με ένα κοπάδι...γελάδια και το αμάξι στάθηκε όρθιο στο πλάι!!! Στο δρόμο Μύτικα-Αστακού γελάδια και το αμάξι στάθηκε όρθιο στο πλάι!!!

Στο δρόμο Μύτικα-Αστακού



Τι να πρωτοπεί κάποιος για το δρόμο Μύτικα- Αστακού. Για την κακή ποιότητα ασφάλτου που όταν βρέχει γίνεται ολισθηρός, για τις στροφές με ανάποδη κλήση, για τα αμέτρητα σαμαράκια, για τις πέτρες που πέφτουν με μεγάλη συχνότητα στο οδόστρωμα, για τον ανύπαρκτο φωτισμό του και σήμανση ή τέλος τι να πει κανείς για τα ζώα που βολτάρουν στο οδόστρωμα σα να μη συμβαίνει τίποτα.
Σήμερα το πρωί  γυναίκα οδηγός συγκρούστηκε με ένα κοπάδι γελάδια με αποτέλεσμα να ντελαπάρει το αυτοκινητό της μέσα στο δρόμο και να σταθεί σε θέση όρθια με το πλάι. Πάλι καλά που την γλύτωσε με απλές μόνο κακώσεις.
Πηγή:BestNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.