Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Πάμε γερά ρε ΑΟΠάρα....!!!Το πρώτο φιλικό στα σκαριά...!!!ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΣ 17:00

 Σε καλό δρόμο είναι η επανασυγκρότιση του Α.Ο.Π. Κάθε μέρα έχει προπόνηση και σήμερα η ομάδα δίνει το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο την ομάδα Οινιάδες Νεοχωρίου ομάδα β κατηγορίας.
Ο Προπονητής του ΑΟΠ Δημήτρης Σαλαγιάννης δείχνει να είναι ικανοποιημένος με το υλικό που έχει στην διάθεσή του και αναμένεται η συμμετοχή του κόσμου να αποτελέσει τον 12ο παίχτη...
Κάθε αρχή και δύσκολη λένε αλλά τα παιδιά του ΑΟΠ θα βάλουν τα δυνατά τους να κερδίσουν εκτός από τις εντυπώσεις την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου καθώς λόγο απουσίας της ομάδας απο τις αγωνιστικές δραστηριότητες οι σχέσεις ομάδας-κόσμου δεν είναι και οι καλύτερες...!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.