Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Κινητοποίηση στο νοσοκομείο Αγρινίου

Εκδήλωση διαμαρτυρίας και τρίωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι του ΓΝ Αγρινίου. Νωρίτερα το πρωί συγκεντρώθηκαν στον ...
αύλειο χώρο του Ιδρύματος και την επόμενη εβδομάδα, προγραμματίζουν νέες δράσεις

Σήμερα δεν παρεμποδίστηκαν οι λειτουργίες του νοσοκομείου, αλλά μπλοκαρίστηκε το ταμείο ώστε συμβολικά να μην πληρώνουν σήμερα όσοι προσέρχονται.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης μίλησαν ο πρόεδρος του ΣΕΝΑ κ. Λιάτσος και αντιπρόεδρος κ. Παπαθανασίου . Ο κ. Λιάτσος μεταξύ άλλων σημείωσε πως: «Οι αγώνες δεν γίνονται με εξουσιοδότηση, χρειάζεται συμμετοχή" , ενώ ο κ. Παπαθανασίου ότι "στόχος των πολιτικών που εφαρμόζονται είναι το κλείσιμο νοσοκομείων, το Μεσολόγγι το πάνε για κλείσιμο".

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων στους εργαζόμένους οφείλονται υπερωρίες, νυχτερινά κλπ πέντε μηνών, ενώ και στους γιατρούς η κατάσταση δεν είναι καλύτερη

Από εκεί και πέρα οι τοπικοί φορείς της Υγείας (ΣΕΝΑ, νοσοκομειακοί γιατροί, Ιατρικός Σύλλογος κλπ) προγραμματίζουν συγκέντρωση για την ενημέρωση των κατοίκων του Αγρινίου, ως προς την υποβάθμιση της υγεία στην περιοχή, στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.