Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοιχτά μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι σε όλη τη χώρα

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Πολιτιστικής Κληρονομίας τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι σε όλη την Ελλάδα θα ανοίξουν τις πόρτες τους για ...
18η συνεχόμενη χρονιά στο κοινό. Θέμα των φετινών εκδηλώσεων είναι οι κρίσεις, τα αίτια που τις προκαλούν, οι τρόποι με τους οποίους εκδηλώνονται και τα ίχνη που αφήνουν.

Ως εκ τούτου, στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου η γενική διεύθυνση αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομιάς του υπουργείου Πολιτισμού προσκαλεί το κοινό σε ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων σε 60 μουσεία και αρχαιολογικούς Χώρους σε όλη την Ελλάδα. Η Παρασκευή 28/9 είναι αφιερωμένη κυρίως στα σχολεία, ενώ το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί (29-30/9), η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους και στα μουσεία όλης της χώρας θα είναι ελεύθερη.
πηγή:attikipress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.