Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ Α.Ο.ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΝΙΑΔΕΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ(βίντεο)

Τελικά δεν ήρθαν για φιλικό η παίχτες από την Οινιάδες Νεοχωρίου στην Πεντάλοφο.
Ο κόσμος ήταν από νωρίς μαζεμένος στις κερκίδες και η απογοήτευση ηταν τελικά ο νικητής.

Οι παίχτες του ΑΟΠ δεν έχασαν ευκαιρία και με τις οδηγίες του Προπονητή Δ.Σαλαγιάννη έπαιξαν διπλό.Ο κόσμος μόλις είδε ότι τελικά δεν θα γίνει παιχνίδι άδειασε τις κερκίδες φανερά ενοχλημένος και με πολύ ειρωνικά σχόλια.
Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Κωνσταντίνος Σταθελάκης που δεν αποτελεί παίχτης του ΑΟΠ,πολύ καλοί επίσης ηταν οι:
Σωτήρης Δ.Κουτρούλης,Χρήστος Σαλαγιάννης τα αδέρφια Λάκιας και Αλέκος Μιχαλόπουλος,Κώστας Τρυφιάτης,Πάρις Παπανικολάου,Σωτήρης Δημητρίου,Γιώργος Τσελίκας,Κώστας Λάκκας.Αποστόλης Κονδύλης και ο πολύ καλός κάτω απο τα δοκάρια Σπύρος Κωρφιάτης.
Δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα αφού πολλές φορές ακούσαμε παίχτες να αντιμιλούν στον  προπονητή και να δείχνουν σε όλους ότι δεν υπάρχει πειθαρχία απο μερικούς νέους παίχτες απο διπλανό χωριό....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.