Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Α' ΓΥΡΟΣ...ΤΕΛΟΣ

ΜΕ ΗΤΤΑ ΑΦΗΣΕ Ο Α.Ο ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ 3-0...ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
(ΝΕΡΟΠΟΜΠΗ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΑΚΑΤΑΛΗΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ) Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ.ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΝΕΙ 5η ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAY-OF!!!!!! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:                                                                                                                                                                                         ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ       (ΡΕΠΟ)

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ – Μ.ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΓΑΛΑΤΑ      3-3

ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΙΟΥ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ                    0-0

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ – ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ     3-0

ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ        4-1
   

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1.ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ 18, 2.ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ 16, 3.ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 15, 4.Μ.ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΓΑΛΑΤΑ 14, 5.ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 6.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ
7.ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ 8 , 8.ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 3 (-7)  9.ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΙΟΥ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.