Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Συλλήψεις Αγρινιωτών στο Νιοχώρι

Δυο άτομα από το Αγρίνιο, συνελήφθησαν χθες στο Νιοχώρι της Δ.Ε. Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου, για κατοχή ποσότητας ηρωίνης

Οι δύο άνδρες, 52 και 43 ετών από το Αγρίνιο, συνελήφθηκαν μετά από ελέγχους της ΟΠΚΕ της Α/Δ Αιτωλίας στο Νιοχώρι με ηρωίνη βάρους 14,7 γραμμαρίων. Πρόκειται για άτομα που έχουν απασχολήσει Αστυνομία και Δικαιοσύνη για υποθέσεις ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα του Μεσολογγίου και συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση ενός αλλοδαπού, που φέρεται να τους έχει προμηθεύσει τα ναρκωτικά.
H ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθησαν χθες (1-12-2012) το βράδυ, στο Νεοχωρι Αιτωλοακαρνανίας,  από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 43 και 52 ετών σε βάρος των όποιων και ενός 24χρονου Αλβανού, που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της εμπορίας και κατοχής ναρκωτικών (ηρωίνη).

Ειδικότερα  στα πλαίσια ελέγχων για την πρόληψη της εγκληματικότητας, οι Αστυνομικοί εντόπισαν τους δυο ημεδαπούς, να επιβαίνουν σταθμευμένο όχημα κοντά στην Επαρχιακή Οδό Λούρου - Νεοχωρίου και να κατέχουν μια νάιλον συσκευασία ηρωίνης συνολικού βάρους 14,7 γραμμαρίων.

Από την έρευνα που ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού προέκυψε ότι οι δυο ημεδαποί είχαν προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από 24χρονο Αλβανό έναντι του χρηματικού ποσού των 260 ευρώ.

Ο 24χρονος, ο οποίος αναζητείται, είχε συλληφθει και στο παρελθόν από τις αστυνομικές Αρχές για κακουργηματικού χαρακτήρα υπόθεση ναρκωτικών και έχουν επιβληθεί σε βάρος του περιοριστικοί οροί.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.