Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Τροχαίο με θύμα άλογο κοντά στο νοσοκομείο

Το χάρο με τα μάτια του πρέπει να είδε ο οδηγός που κινούμενος προς το Μεσολόγγι περίπου στις 5 τα ξημερώματα έπεσε πάνω σε ένα άλογο!
Το άτυχο ζώο προφανώς είχε φύγει από στάβλο που φυλασσόταν και έκανε την τελευταία του βόλτα αφού ο θάνατός του μετά την σύγκρουση ήταν ακαριαίος και μέχρι τώρα κείτεται αποκεφαλισμένο στο μέρος που έγινε το τροχαίο.
Ο οδηγός προσπάθησε να το αποφύγει, φρέναρε αρκετά μέτρα ώσπου να βγει στο αντίθετο ρεύμα, έπεσε πάνω σε χοντρό κράσπεδο και το έσπασε και βρέθηκε μέσα σε αυλή αποθήκης. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ίσως και από θαύμα αν αναλογιστεί κανείς το ογκώδες ζωντανό που βρέθηκε μπροστά του.
Όπως είπαν γείτονες στην ΑΙΧΜΗ δεν άκουσαν τίποτε από την σύγκρουση και το πρωί έκπληκτοι βρέθηκαν ενώπιον του νεκρού ζώου και των κομματιών που εκτοξεύτηκαν από το αμάξι. Προανάκριση διενεργεί η τροχαία Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.