Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Αλβανοί οι εγκέφαλοι της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών που είχε δράση και στη Δυτική Ελλάδα

Αλβανοί οι εγκέφαλοι της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών που είχε δράση και στη Δυτική Ελλάδα  Άλλοι δυο συνάδελφοι του έχουν συλληφθεί σε Βόλο και Θεσσαλονίκη - Εμπλέκονται και άλλοι ένστολοι;

Άλλοι δυο συνάδελφοι του έχουν συλληφθεί σε Βόλο και Θεσσαλονίκη - Εμπλέκονται και άλλοι ένστολοι;

21.33: Βασικοί πρωταγωνιστές στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία, φέρονται να είναι Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών που διακινούσαν ναρκωτικά στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, το Βόλο και το Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr, οι τρεις αστυνομικούς που συνελήφθησαν φέρεται να είχαν και ρόλο διακινητών.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως προκύπτει από την παρακολούθηση των τηλεφώνων, οι αστυνομικοί υπόσχονταν ναρκωτικά ως «δώρο» σε συνεργάτες τους εμπόρους ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προσέφεραν ευνοϊκές καταθέσεις σε κατηγορούμενους σε υποθέσεις ναρκωτικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr πρώην αστυνομικός της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που εργάζεται στην αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών, μετέβη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βοηθήσει το διοικητή της Ασφάλειας, στην ολοκλήρωση της υπόθεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, σε σπίτια υπόπτων στη Θεσσαλονίκη κατασχέθηκαν 40000 ευρώ, και μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς.
20.15:Επί έντεκα μήνες παρακολουθούσε τα τηλέφωνα κυρίως κρατουμένων των φυλακών η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Αθήνας και τις αντίστοιχες υπηρεσίες του Βόλου και του Αγρινίου. Μέχρι ώρας έχουν συλληφθεί 28 άτομα, κυρίως Αλβανοί και Ρομά, μεταξύ των οποίων και τρεις αστυνομικοί.
Μάλιστα πρόκειται για έναν διοικητή Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και δύο αρχιφύλακες οι οποίοι συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη στο Βόλο και στο Αγρίνιο.
Το κύκλωμα σύμφωνα με πληροφορίες διακινούσε κοκαΐνη, ηρωίνη και χασίς.

20.00: Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το enikos.gr, ενδέχεται να εμπλέκονται στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, για το οποίο διεξάγεται διευρυμένη αστυνομική επιχείρηση και άλλοι αστυνομικοί, εκτός από τους τρεις που έχουν ήδη συλληφθεί.
Η έρευνα της αστυνομίας ξεκίνησε πριν από δέκα μήνες και μετά από συστηματική παρακολούθηση έφτασαν στην άκρη του νήματος, προχωρώντας συνολικά σε 28 συλλήψεις.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τρεις αστυνομικούς που συνελήφθησαν δεν συμμετείχαν απλώς στο κύκλωμα αλλά φέρεται να είχαν ρόλο και στη διακίνηση των ναρκωτικών.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης έχουν βρεθεί όπλα, ναρκωτικά (ηρωίνη, χασίς και κοκαίνη) και χρήματα.

19.40: Υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας Βόλου και συγκεκριμένα του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών είναι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας εκ των τριών αστυνομικών που συνελήφθησαν στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης εξάρθρωσης κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.
Ο δεύτερος αστυνομικός υπηρετεί στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονικής, ενώ ο τρίτος είναι αστυνομικός στην Ασφάλεια Αγρινίου.

18.25:Σε εξέλιξη είναι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση εξάρθρωσης κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο. Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει 28 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και τριών αστυνομικών.
πηγή:BestNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.