Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Τραυματίας περίμενε ασθενοφόρο μέσα στη βροχή!

Τροχαίο με ένα τραυματία συνέβη χθες βράδυ στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στην συμβολή των δρόμων έξω από τον Κήπο των Ηρώων και το κτίριο της Ι. Μητρόπολης
Από τη σύγκρουση Ι.Χ. αυτοκινήτου με μηχανάκι, τραυματίσθηκε στο πόδι ο οδηγός του δικύκλου, ενώ οι διερχόμενοι οδηγοί που σταμάτησαν να προσφέρουν βοήθεια κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο από το νοσοκομείο του Μεσολογγίου. Πέρασαν σχεδόν 20 λεπτά με τον τραυματία να περιμένει κάτω από ψιλή βροχή και κρύο ενώ το ασθενοφόρο…ακόμη ερχόταν από απόσταση σχεδόν ενός χιλιομέτρου!


Σε νεώτερη επικοινωνία με το νοσοκομείο, τελικά έγινε γνωστό πως τρόπος μεταφοράς του τραυματία δεν υπήρχε μιας και το μοναδικό διαθέσιμο ασθενοφόρο βρισκόταν στο Αγρίνιο για μεταφορά άλλου περιστατικού όπως αιτιολογήθηκε. Τελικά ο άνθρωπος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό Ι.Χ. στο νοσοκομείο, όπου αντιμετωπίσθηκε αμέσως ο ελαφρύς ευτυχώς τραυματισμός του.
Το περιστατικό επιβεβαιώνει απλά αυτά που ήδη έχουμε αναρτήσει σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, για την οποία φυσικά κανείς μέχρι στιγμής υπεύθυνος δεν έχει διατυπώσει καμία άποψη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο τραυματισμός ήταν αντιμετωπίσιμος. Κανείς όμως δε μπορεί να γνωρίζει τι θα μπορούσε να έχει συμβεί ή τι μπορεί να συμβεί στο άμεσο μέλλον με σοβαρότερο περιστατικό.
πηγή:onairnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.